over mij

Over Rik Sillekens
Over Rik Sillekens

Welkom!

Leuk je hier te ontmoeten.

Ben je op zoek naar een fris ontwerp voor een nieuwe flyer of mag je bedrijfsauto wel wat meer opvallen? Wil je in de spotlights staan met een nieuwe video, of ben je op zoek naar een nieuwe website? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Vanuit mijn kantoor in Sevenum (Noord-Limburg) ontwerp en creëer ik de meest uiteenlopende zaken. Waarom? Simpel: omdat ik er blij van word!

Mijn liefde voor vormgeving begon al op jonge leeftijd. Zo wilde ik vroeger altijd al dingen ‘mooier maken’. Dit heeft zich doorontwikkeld tot grafische designs. Uiteindelijk heb ik mijn grafische opleiding met succes afgerond en ben ik in staat om een haarscherp design af te leveren.

Neem gerust een kijkje op mijn website en mocht je ergens vragen over hebben, mail me dan of geef even een belletje. Ik bijt me graag vast in je vraagstuk!

HOe het allemaal begon

Op 12 jarige leeftijd is mijn liefde voor vormgeving begonnen. Toen nog in het welbekende Paint. Helaas waren de mogelijkheden van dit programma niet heel breed, dus moest ik iets creatiefs vinden om meer opties tot mijn beschikking te krijgen. Ik bedacht het volgende: het gemaakte plaatje in Paint sloeg ik eerst op. Om het vervolgens weer in een andere gratis tool te importeren. En zo ging het plaatje wel eens door 3 verschillende tooltjes! Nog even wat tekst erop en een print screentje hiervan maken. Dit moest dan het definitieve bestand voorstellen. Resolutie van niks natuurlijk maar ach, wel een gaaf plaatje met de mogelijkheden die ik toen had.

Uiteindelijk ben ik geslaagd voor mijn grafische opleiding en heb ik veel kennis opgedaan met het werken in verschillende professionele software. Ook ben ik nu gelukkig wél in staat om een haarscherp design af te leveren!

Naast mijn bedrijf Rik Sillekens Design werk ik als grafisch vormgever bij Lagotronics Projects waar ik samen met mijn collega’s onvergetelijke momenten creëer in o.a. de pretparkenwereld.

Hobby's & klanten

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met muziek, sport & autosport. Tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden vind ik ook erg belangrijk!

In de samenwerking vind ik het belangrijk om een wederzijdse klik te hebben met mijn klanten, zowel zakelijk als persoonlijk. Ik ben ervan overtuigd dat je hierdoor samen het beste resultaat behaalt. Als klant betrek ik je zoveel mogelijk bij het ontwerpproces. Hierdoor kunnen we vroegtijdig bijsturen en weet jij als klant ook precies waar je aan toe bent. Wel zo fijn toch?

Ik omschrijf mezelf als perfectionistisch (oog voor detail), laagdrempelig, toegankelijk en spontaan.

Zo… genoeg over mij. Want nu ben ik erg benieuwd naar jouw levenspassie!

Ik bijt me graag vast in je vraagstuk!

Neem contact op

laten we koffie drinken!

Rik Sillekens Design

Rik Sillekens

Schoutstraat 11
5975 XL Sevenum
Nederland

KVK 77135016